donderdag, februari 19, 2004

dacht ik het niet...


.... ach, ik wil ook wel lid worden van dat online spelletje voor jou hoor.... ik hoor het me nog zeggen....... dan zorg ik dat jouw leger sterker word enzo... en die van liefste vriendje ook (ff pesten)...... zo ben ik..... jahaaaaa, zo ben ik inderdaad....... maar ik ben ook van de bloedfanatieke...... en dat wist ik voor ik er aan begon... doe nou niet Paool...... maarja...... toch doen he..... ik luister nooit zo goed naar mezelf...... en ik ben niet van het bloedfananatieke dat wil winnen hoor, dat interesseert me geen biet.....maar meer van de bijzaken....dus, geld moet er komen.... ik kan helaas geen tenten en andere leukigheden kopen......geen m&ms, geen spelletjes, geen dvd's, niksniet.......tsssss.....wat een flauw spel.... alleen maar wapens....en soldaten...... alsof ik oorlog wil voeren.... duh...... voorlopig heb ik 1 getrainde soldaat, 10 ongetrainde soldaten, 1 mes, en 3 helmen.... wat zullen ze het koud hebben die kanjers van mij...... maar wát een leger heb ik.... dápper zijn ze.....om het moraal een beetje op te vijzelen ga ik voor ze zingen binnenkort..... ben al aan het oefenen........hebben jullie nog suggesties voor nummers?.....:-)

Where can you find pleasure, search the world for treasure,
Learn science, technology?
Where can you begin to make your dreams all come true
On the land or on the sea?
Where can you learn to fly, play in sports or skindive,
Study oceanography?
Sign up for the big band or sit in the grand stand
When your team and others meet.
In the Navy, yes, you can sail the seven seas.
In the Navy, yes, you can put your mind at ease.
In the Navy, come on now people, make a stand.
In the Navy, can`t you see we need a hand.
In the Navy, come on, protect the motherland.
In the Navy, come on and join your fellow, man.
In the Navy, come on, people, and make a stand.
In the Navy, in the Navy.
They want you! They want you! They want you as a new recruit!


Dacht meer hier aan toen ik begon, misschien kan ik beter sims gaan spelen, daar was ik om bovenstaande reden al nooit aan begonnen..... :-)
gezien:...


..... klein pleintje met daaraan gelegen een drogist, een appie, een bloemist, een kapper, een dierenzaak en nog wat meer van dat gezelligs..... die zaken zitten allemaal aan de voorkant van het pleintje..... verder is er wat kinderspeelgoed (hele leuke tegeltjes die geluid maken als je er op springt.... (nee, ik woon er net ver genoeg vandaan om dat leuk te vinden en ja, ik spring er regelmatig even op ;-)... voor de rest is het vooral leeeeeeeeeg...... op een paar kraampjes na die er op wisselende tijden staan..... een heerlijke viskraam, een groentekraam en ook regelmatig een kraam met allerlei soorten kaas......zalig.......zien jullie dit voor je?

komt ie

..... meisje van mijn leeftijd *grin* zit op de fiets met tig tassen aan het stuur en 1 achterop die ze vast heeft met 1 hand..... aardig nieuwe fiets dus handremmen..... ze fietst richting de kaasboer...... best hard........ mwoah.... heel hard....... ik hoor haar gillen....... hellup, ik kan niet remmen....... de kaaskraammensen liggen in een deuk.... die zien dat meisje recht op zich af komen........ ze draait net voor de kraam, schiet er voorbij aan de rechterkant en maakt een rondje op het grasveldje erachter.... daarachter is de parkeerplaats met veel, heel veel auto's.....dure auto's ook vooral ziet ze in een flits.... ze draait en draait....... gelukkig, het tempo is er uit..... langzaam gaat ze terug het pleintje op.... draait links weer langs de kraam en besteld een stuk oude kaas terwijl ze met de voeten op de grond afremt........ de kaaskraammensen nemen de bestelling op terwijl ze de tranen van het lachen wegvegen........ heel echt gezien......... en ik was het niet....... echt niet..........:-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...