vrijdag, maart 21, 2003

Ik lees net in het gastenboek van roos dat ze op school in mijn log niet kan lezen...... er staat onrop op..... *ligt onder de tafel van het lachen*....... dat is ook zo hoor.... al mijn berichtjes zijn in code... eigenlijk staan er hele andere dingen... heeft iets te maken met achterstevoren lezen en veel kaarsen branden enzo....... kee....... zo zie je maar weer dat ze het op school ook niet altijd weten..... bite me!!!!!!!!
ik wil even wat kwijt..


ik kies er bewust voor om op mijn log niets over de oorlog te schrijven (tenminste nu nog niet).... dat heeft niets te maken met het feit dat ik het niet vreselijk vind wat er gebeurd, maar álles met het feit dat ik met alle media om me heen er bewust voor kies om hier even een rustpuntje voor mezelf te creeëren........ om het over leuke dingen te hebben, of grappen te maken of juist niet.........het is juist in dit soort tijden ook heel belangrijk om de zinnen te kunnen verzetten...... of met je eigen dingetjes bezig te zijn......en ik vind dat dat moet kunnen.... dat maakt van mij niet iemand die de kop in het zand steekt maar het is een manier om met de dingen om te gaan........ ieder doet het op zijn manier...... schrijven er een log over waar ik niets meer aan toe te voegen heb (zie Ruth!!!!)....... en ik doe het even zo....... dus bij deze wil ik mijn allerliefste broer feliciteren met zijn verjaardag...... Heel veel gezonde jaren gewenst lieverd en ik weet het, wij zijn niet zo'n familie maar eh..... ik hou van je!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...