donderdag, september 19, 2002

wat ik vandaag toch weer tegenkwam in een blad...... welke collega past het beste bij jou volgens de chinese astrologie.... leuk! Heel enthousiast in het rijtje aan het zoeken en wat ben ik.... een schááp! zo, dat is even slikken zeg.... een schaap...... ik durf al bijna niet meer verder te lezen maar ja, toch nieuwsgierig, en het kan altijd nog erger...... komt ie:



Je bent een heel vrouwelijk type. (ja, daar kan ik me wel in vinden..... *grin*) In je werk ben je daarom graag zorgzaam, lief, en meevoelend (ooooooh, op die manier vrouwelijk... ik dacht op de vamp manier...tssssss, daar gaan we weer met de vooroordelen) Je stelt je meegaand op en mijdt concurrentie. (tuurlijk, ik ben heel erg meegaand.....) Voor jou zijn goed samenwerken, schoonheid en een harmonieuze sfeer een levensnoodzaak (oftewel een oppervlakkige bimbo) Door je neiging conflicten te vermijden ben je soms wel wat manipulatief (correctie, een stókende, oppervlakkige bimbo)



Je kunt goed samenwerken met het rustige konijn, het het oprechte zwijn. (hier kwam ik al niet meer bij) Je hebt meer moeite met de onverzettelijke Os, de assertieve Draak, en de onwankelbare hond (ligt inmiddels op de grond te lachen.....)



*veegt de tranen weg* heerlijk dit! Dan volgt er nog een rijtje met alle andere dieren en of ik daar mee samen kan werken....nou het houdt niet over.... wat moeten mijn collega's een gezellige tijd met mij hebben, dat is me nu wel duidelijk......


Met een rat: ) als het echt moet (ja hehe, ratten,.... ik heb net gelezen dat die uiterst creatief met de geheimen van anderen omgaan, lekker is dat

Met een os: vermoeiend en saai

Met een tijger: (jemig je kan ook een tijger zijn.....) worden moe van elkaar

Met een konijn: heerlijk veilig en rustig (whoeaaaaa met mij en rustig, wat een giller)

Met een draak: dramatische botsingen

Met een slang: werken prettig (hè, hè.... toch nog iets)

Met een paard: verschillend werktempo (kun je ook van alles van maken maar ik vermoed dat ik weer te langzaam ben, gokje)

Met een schaap: voorzichtige vooruitgang

Met een aap: hebben andere behoeften

Met een haan: werken vlot en netjes ( zie je wel dat ik het kan)

Met een hond: draaien om de hete brij

Met een zwijn: totaal begrip




zijn we er nog? Als je dan de verhaaltjes van de andere dieren leest kom je er ook iedere keer anders van af... een pessimistisch schaap, een zachtaardig schaap, een overgevoelig schaap, een opportunistisch schaap, en het lieve schaap........Op dit moment ben ik de weg helemaal kwijt hoor...... ik ga de helpdesk van mijn provider maar eens even bellen, ik ben totaaaaaal verrrrrrwarrrrrd...... Ik zie het al helemaal voor me:.. met de helpdesk, zegt u het maar........ ik ben een schaap en voor ik verder ga wanneer bent u geboren? Oh.... dan bent u een draak.. heeft u misschien een collega die een slang of een haan is?..... hallo hallo *tuut tuut tuut*..... tsssssss... zouden ze dan toch gelijk hebben..... ik kan écht niet overweg met een draak :-)






Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...