dinsdag, april 27, 2004

counting my blessings...


... of het door de zon komt of het logje van Neneh.... ik weet het niet.... maar ik heb vandaag ondanks de pijn die tegenwerkt de geluksbutton aanstaan....... geniet van het zonnetje op mijn gezicht, muziekje erbij, sinds vorige week af en toe een zonnebankje, kapper, massage, nagels gaan vanavond weer in de make-over..... even lekkere dingen in plaats van de narigheid van de afgelopen tijd...... ik merk nu pas hoe ik het gemist heb om lief voor mijzelf en mijn lichaam te zijn..... die snakt naar een beetje aandacht..... zonder naalden dan het liefst....mijn lijf heeft noten op de zang...... duh....het is wel mijn lijf natuurlijk..... strebertje....... :-)

mijn liefste is de liefste.... mijn vrienden zijn schatten....mijn familie die altijd voor me klaar staat..... alle mensen die met me meeleven..... mijn Clooneys die zoveel voor me doen, met me meedenken en er zijn als ik ze nodig heb....mijn buuf die boodschappen voor me doet, de andere die steeds haar verpleegkundige kwaliteiten op me botviert.........ik geniet van het loggen en jullie reacties....... super!..... en last but not least...ik ga het volgens mij halen hoor die koninginnedag....... ik geloof het vast!!!

O, o, o,
Even rustig ademhalen
Want het lijkt alsof het regent als altijd
Maar het regent......
........zonnestralen.......

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...