donderdag, oktober 30, 2003

ff updateje.....

... bij deze verontschuldig ik me vast voor de logjes die niet door de beugel kunnen... ik trip de pan uit met die pillen.... lekker wel.... (u begrijpt zeker wel dat ik dit aangrijp om ff ongestraft rare dingen te schrijven...... :-)
ziek enzo...



... haal ik net mijn nieuwe pijnmedicatie en blaasontspanspul ofzoiets op, lees ik de bijsluitertjes even na..... altijd goed voor een fris gevoel al die narigheid enzo..... lees ik tot mijn verbazing onder het kopje zwangerschap....... niet van toepassing, dit medicijn word alleen voorgeschreven aan mannen............. huh?..... onder het kopje borstvoeding hetzelfde verhaal....... niet dat ik die twee dingen prefereer at the moment maar ik kan straks ontzettend krachtig plassen mensen........hihi.....ik ga die plastuiten van logje 11 juni maar weer eens opsnorren...... het eerst wat ik doe is buiten staan plassen........ zo hee.....don't mess with Paool....... :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...