zaterdag, juni 05, 2004

mmmmmmm...


we waren er al een tijdje niet meer geweest...dat lag niet aan hen...... maar aan hele andere dingen.....dingen die we niet zelf in de hand hadden....vandaag wilden we er persé weer eens aanwaaien .... waarom trap ik er toch steeds weer in?..... ik weet dat die dingen nauwelijks hanteerbaar zijn en toch bestel ik er weer 1..... (note: liefste zegt dat die dingen wél hanteerbaar zijn maar dat ik er alleen mee zit te klaaien...(knoeien op zijn nederlands geloof ik ;-)......tssssss.....echnie...... jullie weten allemaal hoe ontzettend handig, elegant en gracieus ik ben......een echte dame ook...... en er is niks niet omgevallen.... (de bijnaomvalmomenten tellen niet he? toch? aaah toe nou?.... :-) het ligt heus aan the food....echt heus......hoe mooi de naam ook is : sandwich Luxembourg.....wow he?..... het is niet echt niet netjes te eten.... op geen enkele manier.......want:

* 4 geroosterde boterhammetjes
* sla
* tomaat
* ei
* komkommer
* gebakken kippevlees
* gebakken spek
* pittig sandwichsausje

.... en dat allemaal op elkaar gestapeld.......en dus steeds herhaald......echt waar een ravage word het......maar het is zo ontzettend lekker!!!!!!!!

*veegt nog steeds de schijf van vijf uit haar vlechies*

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...