dinsdag, september 10, 2002

Ik heb het heus gisteren weer gehoord, je bent een maffe muts, hoe kom je toch aan al die logjes?...... Weet ik niet, het zit gewoon in me, ik vind dat leuk en ik schijn een hele eigen stijl te hebben en dat vind ik dan ook weer leuk. Gelukkig maar want ik kan niet anders........ En als mensen het leuk vinden om te lezen is dat mooi want het is wel heel erg mezelf hoor.......en het is een stuk rustiger om het op je eigen tempo te lezen dan dat ik het met gebaren en bewegingen voor sta te doen....... Ja mensen, het komt voor!!! Heel vaak zelfs :-)



Ik moet regelmatig om een bepaalde reden urine sparen...... (om maar eens even een onderwerp aan te snijden) Sommige mensen sparen geld, plaatjes van de Koningin, stickers, bierblikjes, ja zélfs die speelgoedjes die in de kindersurprise zitten (ja dat verzin ik niet hoor) en ik spaar dus urine. Ik moet het altijd wel weer afgeven maar geef toe het is weer eens wat anders.........maar dat het niet de handigste hobby is moge duidelijk zijn....... het zijn echte "jippie dagen" Niet te ver van huis, vooral niet teveel over die gezellige watervallen op vakantie praten als je niet thuis bent, heel lang ophouden omdat je nog niet moest toen je van huis ging maar toen je in de rij bij Appie stond, bleek je door je eigen blaas te worden belazerd..... en die loeistrakke broek is absoluut erg leuk maar...... vul zelf maar in. Weet iedereen wel hoeveel je moet plassen??? Ik wel :-) En ik kan je vertellen dat het voorwaar nog geen kleinigheidje is tenzij je Frits, Pim of handige Harry heet..... voor mannen is dit dus een heel ander verhaal, dat is niet te vergelijken dus........ Maar je word er handig in en na een aantal jaren lukt het me zelfs al zonder over mijn broek te zooien..... Als je de hele boel dan in komt leveren (lees, van 2 dagen 4 bokalen met een paar liter dus ZWAAR!!!!!!!) is er altijd wel iemand die grappig is....... "zoooooo, Wat kost dat?" ....".Ze willen tegenwoordig ook alles maar van je hebben meid"...... en "2 emmertjes water halen?"...... en ik kom na een paar dagen klungelen ook niet verder als, "ik lever ook aan het restaurant hier en het schijnt heel gezond te zijn", dus dat zet ook geen zoden aan de dijk. :-) Gelukkig heb ik vaak een witte jurk aan en denkt iedereen dat ik in het ziekenhuis werk alhoewel daar ook weer nadelen aanzitten want ik sta tegenwoordig aan iedereen uit te leggen waar ze moeten prikken, foto's moeten maken en waar tante Annie ligt!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...