zaterdag, september 14, 2002

En daar is ze weer….. ik weet het niet hoor, maar sinds ik dat log heb kriebelt het steeds om iets te schrijven en om jullie lastig te vallen… dat vooral natuurlijk….. ik blijf voornamelijk irritant….. Sinds ik dat logje over die reclames heb geschreven vindt iedereen het opeens heel herkenbaar, en blijken we er met zijn allen toch meer van mee te krijgen dan we willen….. hmmmm…. Het werkt dus…..



Mijn broer zit me te bestoken met smsjes als “Hazes forever” en dan wordt het weer eens tijd om een logje te schrijven…… Muziek dus….. ik ga het hier dus niet hebben over de voorkeur van mijn lieve broer (ja, hij is een stuk groter dan ik ben en de mensen die mij kennen weten dat dat GROOT is)….. lief dus, om niet te zeggen… heeeeeel lief…. Off course…



Mijn voorkeur….. wie het raadt mag het zeggen? *grin* Misschien kunnen we er een leuke prijsvraag aan verbinden…. . met prachtige prijzen als een kaartje (van mij dan), of een logje over de winnaar zelf (door mij) of de hoofdprijs.... een meet en greet (met mij dan) ….. ja, ik weet het, het is moeilijk maar dan heb je ook wat…. Ik hoorde net op de radio dat “niks aan de hand zomerhitje met dat dansje waar je nog jaaaaaaren mee lastig gevallen gaat worden maar het klonk anders… nog eens luisteren… het is Nederlands? Huh ….. en nou hou ik wel van Nederlandse muziek (let op, dit is een tip….. gebruik het… denk aan de prijzen)….. “Iets van Hup hop, hé, hé en we rekken en we strekken en gaan weer zakken…. Vanuit je heupen draaien.” Sorry? Geweldig, Nederland doet weer mee hoor……. Ach er zullen heus een heleboel mensen gelukkig zijn met dit plaatje dus wie ben ik om er wat van te vinden……. Yeah right, klinkt leuk Paool maar het komt er op neer dat ik echt in een deuk heb gelegen! Dus uiteindelijk was ik dan ook weer gelukkig met het plaatje….. toch?…..



Ik ben dus een “tekstenmens” ik hou van teksten met dubbele bodems, melancholieke melodieën, prachtige zinnen, (nee, ik heb het niet over “niemand weet waarom de dag weer nacht word!!) en als ze dan ook nog door deze 3 heren gezongen worden…..3?….. (zo even een instinkertje, dát zal ze leren) kan het voor mij niet meer stuk! Zinnen als…. “wat we samen vroeger deelden weet de helft van ons niet meer” of “alles moet aparter dan apart, alles moet bijzonder en dat maakt dat alles weer moet… alles moet unieker dan uniek, alles moet bijzonderder dan alles wat allang bijzonder was” en zo kan ik nog wel even doorgaan……. “en we zwijgen van hetzelfde, je hoeft niet elke keer met elk circus mee” *zucht nog maar eens* Zo mooi, en zo super….. en ik hoop zo dat dit niet in het groene gegooid wordt (hoe kom ik nou bij Groen? Nou ja het kan ook paars, geel of wit zijn….. zo daar heb ik me even mooi uitgekletst).. laat ik het zo zeggen…. Als je dan de hoofdprijs hebt zou ik niet komen…… en zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb!!! :-)



Zo hee, daar komen ze nooit achter…… een held ben ik!!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...