donderdag, november 27, 2003

spot...


ik kan me nog niet zo goed concentreren en hoe erg mijn pottertje en mijn elizabeth george ook lonken, echt lekker lezen wil nog niet...... zeker bij de laatste moet je wel je gedachten erbij hebben..... voor je het weet mis je iets psychologisch enzo..... dus ik heb me op de 'blaadjes' geworpen...... dat doe ik wel vaker...... heb een abonnement op de flair en lees regelmatig allerlei andere bladen waaronder de viva.... vriendinnetje vind het mutsbladen...... maar ik vind ze leuk..... en we zijn nog steeds vriendinnetjes :-)

maar nu de plek...... het bestaan van de G-spot was me niet ontgaan..... we schenen een heuse G-spot te hebben een aantal jaren geleden..... interessant..... voor veel mensen een flinke onderneming om die te zoeken en denk je net dat je daar mee klaargekomen bent ( allemachtig wat een slechte woordspeling) *grin* blijken er opeens nog veel meer te zijn!!!...... er blijkt naast de G-spot opeens een U-spot te zijn en een A-spot..... wie onderzoekt dat in hemelsnaam allemaal?..... Zijn daar Panels voor?....... of een telefonisch belteam......'spreek ik met mevrouw huppeldepup?...... zou u mee willen werken aan een onderzoekje?... het duurt een paar uur maar we garanderen u een geweldige avond'..........Of niet, dat je het niet kan vinden en vervolgens in een diepe depressie wegzakt wegens het niet helemaal vrouw voelen ofzo...... 'ik voel niks daar, waar zegt u?.... okee, nog 1 keertje dan' want het schijnt heus niet zo te zijn dat iedereen het voelt enzo..... nou lekker dan, word je eerst leuk gemaakt met twintig spotten en blijk je ze niet te kunnen vinden...... vanavond maar eens een paar vriendinnetjes bellen :-)

goed, de A- spot...... die schijnt nog verder weg te zitten dan de G-spot..... even zoeken dus mensen....... De U-spot is een makkie, dat blijkt de uitgang van je urineleider te zijn........allemachtig....... dat is even schrikken...... zelfs de urineleider zelf is een erogene zone........ dat verklaart waarom het zo lekker is om te kunnen plassen als je het lang moet ophouden....... ja ja...... nou..... ik heb al die dingen de afgelopen jaren niet echt voor mijn lol gedaan...... maar dat gelooft natuurlijk niemand meer....... viva bedankt!! :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...