donderdag, februari 13, 2003

strand....


ik hou van het strand..... sinds een paar jaartjes ook in de zomer om heerlijk te liggen zonnen maar vooral ook op dagen dat het er niet zo druk is...... een strandwandeling is zo super....... heerlijk langs de waterlijn lopen en natuurlijk schelpen zoeken.... ik ben zo iemand die druk in gesprek is en dan zomaar opeens geen antwoord meer geeft omdat ze de schelp van haar leven heeft gevonden daarnet en dus opeens achtergebleven is...... om vervolgens een poosje later hetzelfde te doen.... mijn jassen zitten ook vol met schelpjes..... wat by the way ook weer erg handig is als je in de hondepoep bent getrapt in de stad die Den Haag heet op de terugweg...... yek....... maar verder was het zalig.... zonnetje, vriesweer.... beetje leuk lachen tegen hele leuke politiemannen te paard *grin*...... en natuurlijk later bij een knapperend vuurtje een kop thee drinken......mandje brood met kruidenboter erbij....dat zoals later bleek keiharde broodjes waren met een mes erbij die zo bot was dat je ermee op de kont naar keulen kunt.......... kortom.... super dus....... (ik vermoed dat ze dat expres doen met die broodjes want het levert uiterst interessante taferelen op voor de mensen in de bediening en een beetje entertainment is nooit weg op een dinsdagmiddag want de rest van de klandizie bestond uit stelletjes die elkaar oren aflikten en een psychopaat met zijn moeder dus daar ben je ook snel op uitgekeken ;-)........ het deed me een beetje denken aan die knoepersharde ijsjes die we een keer hadden in een restaurant waar we met ons vijfen als een stel mafkezen op zaten te hakken....... iedereen met zo'n verbeten trek om de mond........... en kreten als "allemachtig wat een shitijsje" en "het gaat me lukken" werden sissend over de tafel gegooid waarbna de opmerking van Daphne kwam dat we 'theoretisch nog een uur hadden maar dat waarschijnlijk niet ging lukken' en iedereen gierend van de lach onder de tafel schoot.......... voor de goede informatie.... wat we gingen doen hebben we toch nog gehaald die avond :-)


dinsdagmiddag naar het strand.... 's avonds heerlijke saté bij crazy piano's en daarna naar Scheveningen de maaiveld tour van Acda en de Munnik bezoeken......... superavond....... het klonk geweldig en het knalde van het podium voor de pauze........ wat Thomas de kreet onlokkte dat het te goed ging en dat luchtte op want vervolgens zong hij bijna in elk liedje wel een woord of regel of zin verkeerd :-) Gelukkig, weer gewoon jippie dus...........de liedjes spetterden van het toneel, ze hadden er zin in en Thomas was op dreef........ hele conferences kwamen er voorbij, waarbij het feit dat hij iemand een rits open hoorde doen op het toneel wel helemaal onverwachts was....... JB stak zijn hand op en Thomas reageerde meteen met de zin "ik zou het volgende nummer maar live bestellen want als JB met 3 handen gaat spelen........ wow".............. een prettig gestoorde avond dus.......live single besteld natuurlijk en daarna in het cafeetje ons laatste geld opgemaakt.........wel een "wijdoengraagchiquetent" hoor........ de barman die wel erg homo was uitgezonderd......wat een leuke knul!.......... enfin als laatste eruit geveegd........ off course......... :-)

Later ook het toneel nog eens even bekeken........... allemensen wat groot en hoooooooooooooooog.......maar de Aida illusie viel toch wel even helemaal door de mand....... het fruit zag er uit alsof het beschimmeld was maar, werd er beweerd, vanuit de zaal ziet het er reuze echt uit........... en het rooster voor de mensen achter de schermen was wel het hoogtepunt........ "als bootje niet komt, scene zonder bootje" en "als dock niet komt doorgaan met de scéne maar dan moet hij wel doodvallen op de linkerkant' of iets van die strekking.......... allemachtig............ straks gaan ze nog vertellen dat Charmed en Harry Potter verzonnen zijn............... neuh, dat zal toch niet?........... :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...