maandag, februari 16, 2004

Paool leest en denkt oja:...


... zwanger door fout huisarts...... de rechtbank in Alkmaar heeft een huisarts verantwoordelijk gesteld voor de zwangerschap van een 29 jarige vrouw. De arts had in April 2000 bij de vrouw het anticonceptiemiddel implanon ingebracht. In februari 2001 beviel zij van een zoon. *slik*

de rechtbank gaat ervan uit dat de arts het middel onjuist of niet heeft ingebracht. Implanon is een soort staafje dat in de bovenarm moet worden ingebracht.
Fabrikant Organon stelde al eerder dat het middel in orde was, maar dat artsen het verkeerd inbrengen. Toen de vrouw er achter kwam bleek ze al 23 weken zwanger en vorig jaar heeft een gyneacologe in het UMC vastgesteld dat in de linkerarm van de vrouw geen implanonstaafje zat.



owwwwwkeeeee........ ik heb het er op 5 januarinog over gehad hierik zit hier met mijn nieuwe spuit in de hand..... mijn implanon moet namelijk nogal vervangen worden.......maar door het andere gedoe in mijn lijf is het er nog effe niet van gekomen......maar het wordt spannender dan ik dacht *grin*...... toch begrijp ik het niet helemaal.... het staafje van mij kun je duidelijk voelen en als je er op drukt ook nog zien zitten in mijn arm.... zou zij dat dan nooit gecheckt hebben?.......en de huisarts zelf?....... ik geef toe, ik ben enigszins gestoord in mijn 'check of ie er nog zit reactie' maar jemig.....ik bedoel maar, ik vertrouw het niet hoor als in de gebruiksaanwijzing staat dat ik hem moet voelen en ik vind hem niet...... had linea recta weer bij de goede man in de wachtkamer gezeten..... *proest*...... 1 ding is zeker...... mijn huisarts gaat binnenkort een waanzinnig leuke middag met mij beleven....... :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...