donderdag, oktober 02, 2003

updateje...


heb de link gevonden dankzij een oplettende surfer :-)

zie hier wat ze zoal kunnen!

PUPPETRY OF THE PENIS:...


THE ANCIENT AUSTRALIAN ART OF GENITAL ORIGAMI!




okee in een melige bui hadden vriendinnetje en ik besloten naar het theater te gaan... nu komt dat wel vaker voor... zowel dat melig als het theater maar in dit geval gingen we wel een beetje giebelig......... we hadden kaartjes gekocht voor Puppetry of the penis...... we hadden verwacht met een klein aantal vrouwen in de zaal te zitten......nou dat begon al ff anders... dik uitverkocht? huh?..... het eerste wat we die avond zeiden toen we elkaar zagen was "wie zou daar nou heen gaan?" .....vervolgens was dat ook het eerste wat ik binnen in de foyer hoorde: "wi'j dachten al, wat zol doar now veur vollek op afkommen en i'j bunt er ook!!!!".... okee, we hadden dus al vooroordelen maar waren niet de enige dat bleek..... naja, aan ons valt niet zo heel veel meer te redden denk ik...... maar waar wij dachten dat er overwegend vrouwen zouden zijn hadden we dat toch ook al mooi mis... zeker één derde van de zaal was man....... dat bood perspectief :-)

Okee..... de voorstelling begon met een stand up comedian.. en na de pauze kwamen de heren op......met een superherocape om en sportschoenen aan, ......cape ging na de opwarmronde af en daar staan 2 mannen totally nude met sportschoenen aan..... op zich al om te gillen ......... ze hadden een videocamera en een projectiescherm zodat we maar niets zouden missen van het geheel........ ik heb veel geieeeeeeeeuwd, en geaaaaaaaaahd, en plaatsvervangend pijnlijk gekeken, hoe vaak ze ook zeiden dat het niet zeer deed....... het is soms flauw....vaak raar en maf......maar daarnaast heb ik toch ook heel hard moeten lachen...... ze beelden van alles uit, je kon het zo gek niet bedenken maar het monster van loch ness en de hamburger waren errug leuk....... en de hulp van iemand uit de zaal maaktte het helemaal geweldig..... zelden iemand gezien die zo ontzettend gegeneerd haar best deed niet naar die mannen te kijken....de zaal ging los natuurlijk...... en eerlijk is eerlijk, ik heb smakelijk gelachen soms, vond het heus leuk een keer te zien, kon me er werkelijk niets bij voorstellen maar kan me er nu geloof ik iets teveel bij voorstellen...... er zijn dingen die niet meer van mijn netvlies af te branden zijn......die kentucky fried chicken bestel ik voorlopig ff niet... die was me iets te realistisch zal ik maar zeggen :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...