dinsdag, november 05, 2002

logjestijd.... jippie... :-)


Ik zit zo vol met die mooie voorstelling van het NNT… Othello…. ik moet me echt beheersen om er niet een heel logje over vol te schrijven en daarbij het hele zaakje te verraden….. niet het verhaal want dat zal bij de meeste wel bekend zijn maar hóe het gedaan wordt……. Ik vind het zo mooi en met zoveel humor in het eerste gedeelte…. Later voornamelijk ontroerend en beangstigend…… er is niets veranderd in de wereld….. dus dat geneuzel over dat het vroeger beter was moet ook maar eens afgelopen wezen….. as if…… maar ik ga me heus beheersen en er nu over ophouden en straal hier nog maar even een tijdje verder als ik aan vrijdag denk…… :-) Ik gooi het even als uitgaanstip de wereld in, gaat het zien als het mogelijk is want ze verdienen heus volle zalen…….. en reclame maken mag, want dit is mijn site… duh!!



Om het even over iets heel anders te hebben…….het schijnt tegenwoordig ín te zijn om je bezig te houden met de toestand van het schaamhaar.... niet alleen met die van jezelf maar je schijnt het ook van de rest van vrouwelijk Nederland te moeten weten.....( wat mannen doen interesseert werkelijk niemand dus schijnbaar, en mannen nog het minste denk ik zo te weten, die vinden het al een opgave om hun baard te scheren zonder zich te snijden *grin*)…….eerst las ik er een stuk over in de Viva en laatst was het in een lifestyleprogramma op t.v....... Nou ik weet het niet hoor......zit je op een Rozengeur en Wodka lime feestje, en voor je het weet zit je onder het genot van een wodkalime en een toastje met zalmsnippers over de stand van zaken in het onderbroek/string gebeuren te klessebessen.........heel bijzonder :-) ….. niet dat het zo geheim is ofzo (gezien de gemiddelde naakte medemens op het strand) maar het erover hebben is weer wat anders en mijn antwoorden zullen absoluut afhangen van het wodkagehalte in mijn bloed denk ik…….Goed ik heb begrepen dat het “streepje” modern is en dat bijna niemand meer alles laat groeien en bloeien…… logisch ook wel, voor je het weet heb je dáár weer een kapvergunning voor nodig…… doe mij nog maar een toastje! :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...