vrijdag, november 21, 2003

paool en de verdwenen string...


... nu ik het zo nalees, klinkt het een beetje als pipo en de parelridders :-).... pakkende titel he?.... daar gaat het logje natuurlijk helemaal niet over hoor maar je moet toch wat om het een beetje interessant te maken...... :-)

.... ik lag dus in het ziekenhuis.... niet echt lollig... gelukkig wel plezier er omheen gehad... ná de eerste 4 dagen that is.... dat was hel..... slangen okee... ongelovelijke zere spuiten okee, daarna weer even een paar uurtjes rust, maar die megaslang in mijn rug.... nee, vond ik toch wel het minste van het geheel.... hij stond me ook helemaal niet zeg.... ik vraag de volgende keer om een paarse :-).... of met glitters...... gelukkig had ik na een paar dagen een hele creatieve verpleegster die me de hele zooi zakjes in een draagtas deed en toen ik uit bed mocht kon ik slingerend aan de infuuspaal mezelf even charmant over de kamer heen en weer bewegen.... altijd leuk voor mijn medepatiënten..... :-)

maar het slipje dus....... ik kwam er dus de volgende dag na mijn operatie achter dat ik mijn string kwijt was.... die had ik nog aan toen ik ging..... zeker weten......had natuurlijk hele degelijke pyama's met snoopy en jan jans en de kinderen aangeschaft, samen met heuse echte nette slipjes.... maar omdat het zo snel ging kreeg ik een geweldig oerlelijk blauw jasje en vergat ik mijn string......ik ga altijd met de intentie dat ik moet doen of ik een net meisje ben.... helaas gaat dat meestal niet lang goed, neem mijn dirty mind natuurlijk wel mee...... alhoewel.... de theorie ging dat ik een gedeelte van mijn geheugen eruit had laten halen daar..... tsssss......... maar mijn string was er heus niet meer...... na allerlei speculaties hadden we besloten dat ie van de oookaaa verdwenen was en u mag raden wie we daar de schuld van gaven.....ik schrijf het hier niet neer omdat ik als de dood ben dat ie echt een keer gaat lezen hier :-))) Uiteindelijk is ie na een paar dagen melig gedoe daarover heus weer opgedoken...... ik ga natuurlijk niet zeggen waar..... echnie....... ben namelijk een net meisje....... :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...