maandag, mei 24, 2004

evenhelemaalwegpuntennel...


... ik ga vandaag weer even logeren..... ik hoop dit keer snel terug te zijn... we hebben weer een projectjepaool, die me hopelijk voor wat langere tijd van de pijn af gaat helpen.....dus weer een feestje op de Ookaa.... maar dit keer ga ik niet alleen...... ik ben zwaar verliefd.... knuffelzacht verliefd.....en nee het is niet robijntje...... daarvan krijg ik de zenuwen :-)

ik zit hier nu al een tijdje in het donker te proberen mijn nerves de baas te blijven.....u kent vast wel het beroemde kloetindebuikgevoel....en natuurlijk mijn zonden te overdenken.... dus ik vrees dat ik hier voorlopig nog wel even zit...ai ai ai.... dat worden heel wat weesgegroetjes :-)
Ondertussen bedenk ik me ook dat het toch wel heel bijzonder is dat ik zoveel liefs in mijn leven heb...... counting my blessings..... daar word ik warm van.....(heb inmiddels dus een warme kloet in mijn buik *blink*)

ik ben werkelijk zo'n bevoorrecht mens......echt heus..... dit cadeautje kreeg ik totaal onverwacht een tijdje geleden van een hele lieve meid..... echt tof!....via een geweldige site...... ontroerend mooi..... ik word er erg door geraakt.....jahaaaaaaa, ik weet het, is geen maatstaf dat ik ontroerd ben omdat ik werkelijk emotioneel nogal wrakkerig ben zeg maar..... maar dit is écht geweldig!!! :-)

pee esje...stilletjes zit ik natuurlijk te hopen op een telefoontje dat het niet door kan gaan straks...... of zal ik het vliegtuig naar de bahama's pakken?.... ;-)

tot snel!!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...