dinsdag, januari 27, 2004

nietsnoepen...


..... het woord zegt het al.... help...... ik moet absoluut minder snoepen...... gooi even ideetjes in de bus...... koelkast uitzetten heb ik al geprobeerd... mijn vriendinnetje snoept een stuk minder vandaag :-)
vriendje...


..... ik heb het in mijn log altijd over vriendjes of vriendinnetjes... in mijn gastenboek merkte mijn liefste vriendje op dat ie dat lastig, raar vond...... tsja...... ik weet het eigenlijk niet..... voor het verhaaltje maakt het niet zoveel uit....... velen kennen de mensen niet eens waar ik over schrijf en ik vind al die namen zo verwarrend soms en omdat ik wil loggen hoef ik hen er nog niet in te betrekken..... dus heb ik voor die optie gekozen...... maarre mocht u in een log de titel 'liefste vriendje' tegenkomen.... dan is dat PT..... dat u dat even weet..... omdat we samen erg kunnen lachen... omdat we echt alles tegen elkaar kunnen zeggen..... omdat we er voor elkaar zijn......omdat hij zoveel lieve dingen voor me doet.....omdat ik hem mis...... omdat ie mijn ebaybieder is....omdat we elkaar geweldig kunnen pesten.....omdat ik hem graag zo gelukkig zie als ie nu is..... omdat we oeverloos over vrouwen kunnen lullen.....en omdat ie een stuk sterker dan mij is en ik niet echt hard kan rennen...... logisch :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...