maandag, februari 10, 2003

charmed...


ik ben iemand die de meeste dingen in de tweede fase ziet op tv... zo heb ik Ally mc Beal gevolgd en ben ik nu helemaal weg van Charmed.... en heb ik ook Buffy in de herhaling gekeken (Spike is echt super :-).....en dat heeft voor een groot deel te maken met mijn werk eerder.... onregelmatige tijden en series volgen is dan een drama op zich...... maar nu dus charmed....... spannend en geheimzinnig....... ik vind het heerlijk....... eerlijkheidshalve moet ik er wel bijzeggen dat ik het tijdstip ook wel lekker vind... half 7 tot half 8 en dus niet zo eng als je daarna naar bed gaat.......want ik ben een held zeg........ het is dat we een waterbed hebben en dat het uiterst moeilijk is daar onder te kruipen....... alhoewel voor een demon of een geest of iets anders engs moet dat toch a piece off cake zijn bedenk ik me opeens........ *kijkt zeer verontrust*............. het fascineert me die series...... maar voorwaarde is wel dat er humor inzit....... ik hou niet van horror of andere bloederige troep........het is een bepaald sfeertje wat ik mooi vind en dat betekent niet onbehouwen dingen als 'faces of death' en de superenge Jack Nicholson met zijn ............'here's Johnny....... whaaaaaaaaaaa heb er nog nachtmerries van....... maar dat heksengedoe ligt me wel dus :-)

Ik ben al helemaal in de ban van ......... Piper, Prue en Phoebe .... en dus zwaar aan de buis gekluisterd als het mogelijk is en ik geen date met iemand anders heb *smile* ......Ik ga toch maar eens op zolder kijken of ik niet zo'n spannend boek heb ofzo....... maar dan niet in mijn eentje........ wie durft? :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...