donderdag, september 12, 2002

Okee, dat heb ik dan ook weer geleerd.... als je een stukje schrijft moet je niet tussen door ineens bij je settings gaan kijken want dan kunt u het geschreve als verloren beschouwen...... joh!!! ….heel leuk..... en het wordt nooit meer zoals je het net had geschreven..... het is net als een stuk van een concert missen terwijl je in de file staat..... en dan later horen, "goh, wat heb je gemist dan?.. Zó, dat is veel....jammer zeg", en dan vervolgens nog even zout in de wond strooien "en daarvóór waren we goéd!!" Jahaaaa, punt is gemaakt.... tsss :-)



Kee ik had dus een stukje over reclame geschreven.... ik heb de onhebbelijke gewoonte om de meest onbenullige reclames te onthouden..... ik vind zelf dat ik niet alleen met die ellende hoef te zitten dus ik deel dat te pas en te onpas (vooral dat laatste) met iedereen. Ik doe dat ook met theaterteksten maar dat vind ik dan niet zo erg.... ze zijn meestal een stuk leuker dus dat valt niet altijd zo vreemd in de conversatie alhoewel ik me best voor kan stellen dat het niet altijd gepast is om "Nel, kom d'r maar in" en "pottdorie de patrijs is op" te roepen en “jemig, zie ik errrrrg tegenop” (nou ja jemig is van mezelf dan :-)……..behalve dan bij mede theatergangers.... Dat het eigenlijk veel erger is dan hier staat moge duidelijk zijn :-)



kee, de reclame....... ik kreeg vandaag de url toegestuurd van een site waarop stond "I love you my boss".... met de woorden, ik moest meteen aan jou denken toen ik dit zag........ pardon?..... het is triest maar waar...... ik heb een reclame tik :-) Ik ken nog reclames van een hele poos terug en die zing ik nog steeds en meestal ben ik er niet trots op dat ik ze nog ken....... "vrij zijn blij zijn heerlijk gevoel, niets kan me gebeuren vandaag, je voelt je goehoed....."etc. en dat ging over tampons....... tampons!!! .... Welke man heeft dit bedacht? Volgens mij voelt geen enkele vrouw zich vrij, blij en heeft een heerlijk gevoel als ze menstrueert....... as if....... of die reclame met die man die een foto van een vrouw maakt, inzoomt en dan opeens achteruit deinst van schrik......vrouw kijkt geschokt..... wat heeft ie.... zou ik ergens vogelpoep hebben zitten of staat er iemand achter me met een bijl?…. Man hélemaal overstuur en waarschijnlijk al op weg naar een lellebel van 18 en dan is het géén spotje van stichting korrelatie over het feit dat mannen nu eenmaal een midlife crisis hebben,....... neehee, zij moet anti rimpelcreme gebruiken om er voor hem jong uit te blijven zien! Get a life… mafkees….



Dus ik blijf ongecontroleerd “maar je zou toch bonbons” roepen of “ik voel me ook zo verwarrrd” Op de 1 of andere manier onthou ik ook vaakt alleen die jeuk reclames…… ik weet niet eens waar het over gaat maar als een paar mannen aan touwen gaan zingen…”je hebt zijn navel schoongelikt met je tong” weet ik het even niet meer hoor…… maar gelukkig hebben we ook nog Coca Cola light break…… en dat mag ook wel tegenover al dat Fa geweld!!!!!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...