vrijdag, december 19, 2003

updateje zegels...


..... mensen het gaat nog wel even duren met die kerstkaartjes..... de wetenschap van de teksten maakt het er niet makkelijker op.... wie stuur ik nou de tekst 'jij geeft me vleugels".... of 'doe nu een wens'.....of zonodig nog spannender 'bal zoekt boom' en 'verwen je pen'...... hihi..... de leukste vind ik toch wel 'lang leve de piek'...... I rest my case...... ben er maar druk mee...... mocht uw zinnetje niet bevallen.... richt u zich vooral tot Giphart... don't shoot the messenger :-)
nozel...


... *kuch*... ben ik nu echt het enige sneuneusje die er nu pas achter komt dat die decemberzegels errug leuk zijn.... als je ze warm maakt verschijnt er een tekst in het balkje...... jeetje...... van giphart.... nogmaals jeetje.....ik nog in de prullenbak op zoek naar de onbekende boodschappen, maar nadat ik had gezien wat ik er allemaal al bovenop had gemieterd heb ik mijn zoektocht maar opgegeven......nogal ieuw.... gemiste kans zeg... en ik ben van nature al helemaal niet nieuwsgierig aangelegd *yeah right*......ben benieuwd wat er nog komt... ik weet nu waar ik op moet letten......niet op de kerstkaart maar op de zegel....... spanning en sensatie...... zelf ook maar even checken wat ik allemaal zit te versturen...... biedt perspectief..... als u me niet bereiken kunt de komende tijd, ik zit warmtegevoelig te wezen..... :-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...