woensdag, januari 14, 2004

Vraagje...


even een vraagje tussendoor........ waarom heb ik altijd klontjes in mijn pannenkoekenbeslag......ik doe altijd precies wat er op het pak staat..... en toch heb ik klontjes..... *zucht* :-)
nieuwe broeken...


... hij ging een paar broeken erbij kopen.... soms is dat gewoon even nodig..... en kom je er niet meer onderuit zeg maar ;-)...dus hopla in de auto... door de stromende regen.... naar de favo winkel....... "ik zoek een paar nieuwe broeken en een beetje apart" zegt liefste......De verkoopster kijkt hem aan en zeg de wijze woorden: "dat ligt eraan wat jij apart vind".... okee... dat was waar.... "ik heb boven nog wel workers enzo".... nou... dat vonden wij een goed idee.... klonk stoer.......wij naar boven en inderdaaad... dat vonden we stoere broeken..... 2 stoere broeken gepast en gekocht.......natuurlijk kon ik me niet beheersen door ook nog een broek te passen.... sta ik rustig in de paskamer hoor ik opeens een klein meisje.. die uit een paskamertje naast mij op de grond ligt te kijken......hahahahahaa wat heb jij gekke sokken aan..... :-)

Verder konden we ook nog sparen voor theaterkaartjes voor René Froger......ik heb ze de tip gegeven om Acda en de Munnik te strikken... vrees dat het niet gaat lukken..... jammer!.... niet alleen een spetterend optreden, maar dit samen met tig anderen in dezelfde kleren te gaan bekijken lijkt me een unieke avond.... en je houdt er naast het optreden nog een hele nieuwe garderobe aan over.... ;-)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... paool is verhuisd......... neem een kijkje op Paool ..... ik hoop jullie daar allemaal te zien.......*...